Wakame: Slank med tang?

Wakame er det japanske navnet på en type spiselig brun alge, også kalt sjøtang. Den inneholder knapt noen kalorier og er samtidig full av sunne næringsstoffer. Disse brune plantene fra havet kan dessuten hjelpe deg med å holde vekta. 

Opprinnelig er dette en tang som har blitt dyrket i Japan og Korea i århundrer. Den har en unik smak og tekstur, og gjør seg godt i supper og salater. 

Det vitenskapelige navnet på wakame er undaria pinnatifida, og det er gjort flere interessante funn på tangen i forbindelse med vektkontroll. 

Hav av næring

En gjennomgang av Marine Drugs viser for eksempel til det høye innholdet av proteiner, karbohydrater, fiber, mineraler og flerumettede fettsyrer som du finner i tangen.

En annen studie i Journal of Applied Phycology viser til funn av en rekke nyttige næringsstoffer:

  • Vitamin C
  • Vitamin B
  • Vitamin A
  • Vitamin E
  • Jern
  • Jod

Studier viser at ekstrakt fra wakame kan bidra til:

  • Å hjelpe vektkontroll
  • Fettmetabolisme, som igjen hjelper med vektkontroll
  • Å redusere appetitten

For å oppnå denne effekten må du spise minimum 15 mg wakame. 

De mange gode egenskapene til wakame har gjort den til en populær ingrediens i mange kosttilskudd. Kanskje den enkleste måten å få i seg sjøtang på. 

MetaBurn er for eksempel et kosttilskudd som inneholder hele 200 mg ekstrakt fra wakame. 

Tang i magen 

Det er særlig fiberen i tang som gjør den så fordelaktig for å holde vekta. Omtrent 23-64 prosent av tangens tørrvekt består av fiber. Fiber gir en god metthetsfølelse, som er en fordel når du skal ned i vekt. Dessuten er den lav på kalorier. 

Tangen bidrar til å redusere appetitten og kan på den måten forhindre overspising.

Wakame i MetaBurn

MetaBurn er et kosttilskudd som i tillegg til 200 mg wakameekstrakt, også inneholder 350 mg camellia sinesis. Den kan på samme måte som wakame også bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili. Vitamin B3, B6 og B9 bidrar til normal energiomsetning.

Med MetaBurn i kroppen vil du merke at det blir lettere å spise mindre, og vanskeligere å legge på seg.

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.