Per Ola (68) drikker og spiser mindre

68 år gamle Per-Ola «Peo» Nilsson ble nylig pensjonist, en endring som førte til større sukkerinntak – og større søtsug. Men etter bare et par måneder med Metaburn er søtsuget borte og kroppen føles lettere.

– Jeg tar vanligvis lange sykkelturer om morgenen og lever sunt. Men da jeg ble pensjonist for rundt et år siden begynte jeg å spise mye mer sjokolade, forteller Per-Ola. Søtsuget vokste.

Å være konstant fysen gjorde det vanskeligere for Peo å spise like næringsrikt og variert som før. Han gikk opp i vekt. Han fikk mindre energi.

Ikke like sugen

Peo oppdaget Metaburn på nettet, og bestemte seg for at det var verdt et forsøk.

– Nå har jeg har tatt Metaburn i cirka seks måneder og begynte å merke effekten allerede etter et par måneder. Søtsuget er borte og jeg kjenner ikke lenger den samme lysten på godteri og drikke.

Og etter hvert som søtsuget forsvant og forbrenningen økte, ble det lettere for Peo å endre matvanene. Han har redusert inntaket av både sjokolade og alkohol.

– Jeg kan fortsatt nyte godteri eller et glass vin noen ganger, det bør du unne deg selv. Men i stedet for at søtsuget er sjefen, er det jeg som har kontrollen og bestemmer når det skal skje.

Bedre selvtillit

– Metaburn har gjort at jeg føler meg mye lettere. Jeg har fått bedre selvtillit, noe som også har gjort sexlivet bedre.

De positive endringene i både kropp og sinn gjør at Peo anbefaler Metaburn til alle som ønsker bedre forbrenning og svakere søtsug.

– Jeg er veldig fornøyd og vil fortsette å ta Metaburn. Det er definitivt verdt å teste!

For vektkontroll

Metaburn har blitt et bestselgende kosttilskudd for vektkontroll fordi det inneholder krom – som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Men Metaburn gir også kroppen 350 mg camellia sinesis som bidrar til å øke forbrenningen og redusere appetitten, samt 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. 

Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer, som kan ha en effekt på søtsuget og Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og redusere appetitten

Et stabilt blodsukkernivå kan gjøre det enklere å ha kontroll over både søtsug og vekt. 

Metaburn bidrar IKKE til å redusere lysten til å drikke alkohol.

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).