Studier

Metaburn inneholder ingredienser som har dokumentert virkning mot søtsug og bidrar i tillegg til fettforbrenning.

I MetaBurn finner du blant annet ekstrakt fra ingrediensen wakame, en spiselig tang som i flere hundre år har blitt dyrket i Japan og Korea. Denne tangen bidrar til å gjøre det enklere å gå ned i vekt da den påvirker fettmetabolismen. Wakame skal dessuten bidra til å redusere appetitten. 

Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som igjen kan bidra til å dempe søtsug. Krom er viktig for å omsette karbohydrater og fett i kroppen. Jo mer karbohydrater og mat med høy glykemisk indeks du spiser, desto mer krom trenger du. 

Camellia sinensis og vektkontroll

Te laget på blad av planten Camellia sinensis har vist seg å hjelpe med vektkontroll og lindre metabolsk syndrom. 

Camellia sinensis stimulerer til fettnedbrytning og bidrar til å øke stoffskiftet, som igjen hjelper deg når du skal regulere vekten. Studier viser at effekten oppstår ved inntak mellom 115 og 270 mg av teen.

Studie: Mechanisms of Body Weight Reduction and Metabolic Syndrome Alleviation by Tea

I Metaburn finner du også 50 mg chiliekstrakt. En studie så på hvilken effekt capsaicinoider, som finnes i chilipepper og pepperekstrakter, hadde på metabolismen. Deltakerne i studien spiste mellom 2 og 4 mg capsaicinoider i 12 uker. Konklusjonen var at capsaicinoider så ut til å ha positiv effekt på kroppsfett.

Studie: Capsaicinoids supplementation decreases percent body fat and fat mass: adjustment using covariates in a post hoc analysis