Nå orker Susann å trene

Lenge hadde Susann følt seg sliten. Energilagrene var tomme. Men etter å ha oppdaget Metaburn har hun fått sunnere matvaner, mindre søtsug – og lyst til å trene igjen.

I livet som sykepleier har Susann fullt fokus på å hjelpe andre, noe som ofte betyr mye hardt arbeid og lite restitusjon. 

Denne konstante følelsen av utmattelse førte til dårligere matvaner, sterkere søtsug og mindre trening.

– Dagene føltes tunge både psykisk og fysisk. Jeg trener vanligvis rundt tre ganger i uken, men var helt utslitt i kroppen, sier Susann.

Lagrene måtte fylles

Susann har alltid trent mye, men følte at det bare hadde stoppet opp. Etter å ha lest seg opp på hvordan kroppens vitaminnivåer påvirker humør og energi, fant hun Metaburn på nettet og bestemte seg for å prøve.

– Tidligere har jeg vært skeptisk til kosttilskudd, men etter å ha spist disse i nesten seks måneder kan jeg helt sikkert si at kapslene med Metaburn hjelper meg, sier Susann.

Hun mener at mindre søtsug og økt forbrenning har gjort det lettere å forbedre helsen, hun spiser mer næringsrikt og får mer ut av hver treningsøkt.

Nå har Susann glede av å trene igjen. Det er deilig!

MER UTHOLDENDE NÅ

– Etter bare tre måneder kjente jeg en slik ny energi. Når du kan håndtere sukkertrangen, er det lettere å få i seg skikkelig mat, som igjen påvirker hvordan du føler deg.

 – Jeg har ikke kjent så ofte på den følelsen før, og egentlig bare sett meg selv som en “sliten” person. Men nå orker jeg mye mer, og Metaburn har hjulpet meg til å fokusere.

FOR VEKTKONTROLL

Metaburn har blitt et bestselgende kosttilskudd for vektkontroll fordi det inneholder krom – som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Men Metaburn gir også kroppen 350 mg camellia sinesis som bidrar til å øke forbrenningen og redusere appetitten, samt 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. 

Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer, som kan ha en effekt på søtsuget og Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og redusere appetitten

Et stabilt blodsukkernivå kan gjøre det enklere å ha kontroll over både søtsug og vekt. 

Metaburn inneholder også en rekke viktige B-vitaminer:

  • Vitamin B1 (tiamin) som bidrar til normal energiomsetning.
  • Vitamin B2 (Riboflavin) som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Vitamin B3 (Niacin) som bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Vitamin B5 (Pantotensyre) som bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse.
  • Vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.