Vil du også prøve 4Her?

50% rabatt – kun kr 199,- for 60 dagers forbruk.

Naturlig kosttilskudd for kvinner som inneholder 4 virkestoffer for regulerer din hormonelle aktivitet, og fungerer svært godt i kombinasjon med MetaBurn.

  • Damiana: Bidrar til å opprettholde gode seksuelle relasjoner, og til god seksuell appetitt. Damiania bidrar også til optimal mental og kognitiv aktivitet.
  • Tiggernøtt: Har en beroligende effekt på nervesystemet, bidrar til å opprettholde jerninnholdet i blodet, og til å fremme seksuell lyst.
  • Ginseng: Bidrar til å fremme vitalitet og årvåkenhet. Ginseng bidrar også til styrking av menneskekroppen, tilførsel av manglende energi og positiv livskraft.
  • Maca: Kilde til fytoøstrogen (hormonelt system), støtter fysisk og mental ytelse, stimulerer seksuell lyst og har en gunstig innflytelse på fruktbarheten.

50% rabatt – kun kr 199,-. Du får tilsendt 60 dagers forbruk av MetaBurn og 4Her – totalpris kr 278,-, og det er ingen videre abonnement eller kjøpsforpliktelser på 4Her. Om du ønsker flere forsendelser etter dette kan du bestille på www.4her.no