Vekten forsvant av seg selv

Inessa (59) elsker søtsaker, og spesielt syltetøy med ekstra mye sukker. Men etter fire måneder med MetaBurn har både kiloene og godtelysten forsvunnet. 

Inessa har lenge hatt lyst til å gå ned i vekt, men det konstante søtsuget har vært hennes verste fiende: 

– Jeg har alltid vært plaget av en litt for sterk lyst på godterier og søtsaker, ler Inessa. Men denne uvanen gjorde også at de tunge kiloene kom krypende med årene. Det ble bare vanskeligere og vanskeligere å gjøre noe med det. 

Ikke orket hun å trene, og hun spiste fortsatt usunt.

Vekten endret seg raskt 

Men Inessa fant en artikkel om MetaBurn, og hun bestemte seg rett og slett for å prøve.

– Nå har jeg brukt MetaBurn i fire måneder, men allerede etter to uker merket jeg at søtsuget var i ferd med å forsvinne og at apetitten ikke lenger var den samme. Jeg hadde ikke engang lyst på syltetøy, forteller hun fornøyd.

Vekten hennes begynte å falle allerede etter disse to første ukene.

Trener ikke   

Inessa klarer ikke å gjøre så mye hard trening, men hun går korte turer med de to hundene sine.

– Det eneste jeg egentlig har gjort er å ta de to kapslene hver morgen på tom mage, med et glass vann. Og så spiser jeg frokost, forklarer hun.

Vekten har bare falt jevnt og trutt.

– Takket være MetaBurn er jeg nå lettere og føler meg sunnere, forteller en lykkelig Inessa. 

For alle søtmomser

– Jeg anbefaler dette til alle som sliter med vekten, og spesielt for alle søtmomser, ler hun.  

Har du også lyst til å gjøre noe med søtsuget? Nå kan du prøve MetaBurn.

MetaBurn inneholder 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget ditt.

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.