Slik fikk Elina mindre lyst på godteri

På bare noen få dager fikk Elina (51) mindre lyst på søtsaker og godterier – og hun mener kosttilskuddet Metaburn hjalp henne med å droppe sjokoladen.

– Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg blitt mer opptatt av helsen, og ikke minst kostholdet mitt, forteller Elina. Hun har alltid spist en god del søtsaker og hatt et stort sukkerbehov.

Men selv om hun elsket søtsakene, gjorde de henne også litt ekstra bekymret for både vekt og helse. Så hun bestemte seg for å prøve et kosttilskudd for blodsukkeret. 

Det var enkelt

Bare i løpet av de første få dagene med daglig inntak av Metaburn merket hun positive endringer. 

– Det var slett ikke uvanlig for meg å spise en hel sjokolade hver eneste dag. Og mens jeg spiste kunne jeg faktisk begynne å tenke på den neste sjokoladen jeg ville spise, ler Elina. 

Men etter å ha tatt to kapsler Metaburn til frokost i noen dager, oppdaget hun at hun fikk mindre lyst på søtsaker.  

Hjelp for blodsukker og forbrenning 

– Det var egentlig veldig overraskende! Jeg tenker ikke så mye på sukker lenger, og det virker også som om forbrenningen min har blitt bedre, forteller Elina som også mener at kroppen har kvittet seg med væske, og at klærne sitter litt løsere enn før.

– Det føles lettere å være i aktivitet og jeg spiser mer faste måltider enn før – den konstante småspisingen har jeg sluttet med, smiler hun. 

Så langt har Elena brukt Metaburn i over en måned, og håper de positive endringene holder seg. 

– Jeg har til og med kjøpt nytt løpeutstyr som jeg håper å få brukt mye etter hvert som kroppen endrer seg, forteller Elina. 

Og ville hun anbefalt Metaburn til andre? 

– Dette bør ALLE som elsker søtsaker prøve – spesielt hvis du ikke klarer å gå forbi sjokoladehyllene i butikken, ler hun.

Krom er nøkkelen

Metaburn har blitt et bestselgende kosttilskudd for vektkontroll. Med Metaburn gir du kroppen 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og å redusere appetitten, samt 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og redusere appetitten. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget.

Et stabilt blodsukkernivå kan gjøre det enklere å ha kontroll over både søtsug og vekt. Prøv det nå i to måneder.

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).