Oppskriften på en god jul

Jula er årets høydepunkt, med sprøstekt ribbe, nydampet juletorsk, rykende varmt pinnekjøtt og knasende pepperkaker. Endelig samles alle rundt bordet igjen, tradisjonen tro. Det er ikke så rart at vi legger på oss litt i jula.

Og det er heller ikke så farlig. Men så kommer plutselig januar og de små kosekiloene med ekstra juledigg føles tunge å bli kvitt. Da tenker man kanskje med anger på alle julekakene og de doble porsjonene med julegrøt. 

Derfor har vi samlet noen tips til hvordan du både kan kose deg gløgg ihjel – OG slippe å angre i det nye året. 

1 Bruk kroppen

Selv om jula er en rolig høytid som gjerne tilbringes mest mulig i godstolen med familie og venner, er det godt å smette inn en liten treningsøkt hjemme. Enkle øvelser som armhevinger, utfall, planken og situps holder lenge for å vedlikeholde formen. 

2 Ikke bare juleøl

All julemat har en ting til felles: Den er så god at man fort overspiser! Et lite tips er å drikke et glass vann før familiemiddagen – så blir du ikke så fristet til å overspise. Og tåler litt mer juleøl 🙂 

3 Drikk med måte

Og apropos juleøl: Det er en god del kalorier i alkohol. Drikker du en øl før middag, to glass vin til middag, en konjakk til dessert og to drinker senere på kvelden, blir du ikke bare i usedvanlig godt humør: Du får i deg totalt 1002 kalorier! Man kan få vondt i hodet av mindre. 

4 Ut i romjulen

Ikke bare sitt inne i julepysjen og gomle marsipan, men ta en tur ut i den friske vinterluften: Det frigjør endorfiner og forbrenner kalorier. Få med deg familien og venner på en spasertur eller en runde på ski. Da smaker julekakene mye bedre etterpå.

5 Ikke snu døgnet på hodet

Selv om det er jul, og ganske avslappet og behagelig stemning, er det lurt å opprettholde døgnrytmen til en viss grad. Prøv å få 7 til 8 timers søvn hver natt – flere studier viser nemlig sammenheng mellom søvnmangel og vektøkning. Så sov med god samvittighet. 

6 Spis litt saktere

Selv om du har ventet på julematen i nesten ett år, er det lurt å spise sakte. En studie fra Kyushu University i Japan viser at folk som tar seg tid til å tygge sakte har bedre fordøyelse, og blir raskere mette – de hadde i snitt smalere midje og lavere BMI.

7 Spis litt mindre søtsaker

Det kan være vanskelig å motstå fristelsen når godsakene fyller hele huset, men det finnes kosttilskudd som bidrar til å dempe søtsuget. Som MetaBurn: Du kan fortsatt kose deg med syv slag, godteri og julebrus – men du spiser bare litt mindre av det!

MetaBurn inneholder 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget.

Med MetaBurn i kroppen vil du merke at det blir lettere å spise mindre – selv om det endelig er jul! Og så slipper du kanskje å angre på at feiringen gikk litt over styr i januar. 

God jul!

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.