Minna testet Metaburn i 1 år

Minna har alltid vært på skiftende slankekurer. I tillegg spiste hun en halv kilo smågodt om dagen, hadde diabetes type 2 og veide på sitt tyngste 116 kilo. 

Men det var for ett år siden.

Søtsuget var ustoppelig 

Minna (47) har slitt med vekten og et alvorlig søtsug så lenge hun kan huske.

– På det verste spiste jeg 500 gram smågodt hver eneste dag, og det fikk jo store konsekvenser for helsen min, forteller hun åpenhjertig. Med årene utviklet hun diabetes type 2 og måtte gå på medisiner for dette. Vekten klatret stadig høyere, og en dag innså hun at hun måtte gjøre noen grep for å endre på livsstilen.

– Jeg begynte å lete på nettet etter produkter som kunne hjelpe meg med å redusere apetitten og søtsuget mitt, forteller Minna. Og ved en tilfeldighet fant hun kosttilskuddet Metaburn.

– Det hadde så mange gode anmeldelser, at jeg bestemte meg for å prøve selv. 

En rask forandring

Allerede etter kort tid merket Minna forandringer i kroppen:

– Det første jeg merket var at appetiten ble mindre. Jeg var rett og slett ikke like sulten, forteller Minna. Lysten på søtsaker ble også alvorlig redusert, og i dag spiser hun kanskje 100 gram smågodt i uken. 

 – Dette førte til at vekten faktisk begynte å peke nedover, og etter den første måneden veide jeg noen kilo mindre for første gang jeg kunne huske, forteller MInna. 

Og dette var en positivi trend som bare forsatte, og som gjorde at Minna fikk energi og selvtillit til å begynne å gå på treningssenter fire ganger i uken, og til og med  jogge regelmessig med sin tibetanske spaniel.  

Et lettere  liv

– Nå lever jeg et helt annet liv, ler Minna. Hun har mer energi og har blitt hektet på trening. Hun har gått ned noen størrelsen i klær og kollegaene hennes kan nesten ikke tro det hun har klart.

 Men vektreisen hennes er ikke over, og hun vil fortsette med Metaburn for å gå ned noen kilo til. 

– Jeg anbefaler dette til alle som sliter med vekten, fordi Metaburn reduserer både matlyst og søtsug, og akkurat det var en stor hjelp for meg.

Sliter du også med søtsug eller stor matlyst? Da kan du prøve effekten av Metaburn nå. Bestill din egen 2 måneders prøve i boksen under:

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.

*Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan dempe søtsug.
*Produktet kan ikke erstatte medisin, eller fungere som en kur for diabetes.