Mange har nå gode erfaringer med MetaBurn

Med over 40 000 brukere er det mange som nå melder inn sine erfaringer med å bruke MetaBurn for å gå ned i vekt – og for å holde vekten under kontroll. 

Og dette sier noen som har prøvd produktet om effektene de opplever: 

De vanligste MetaBurn reviews vi mottar, går på at “søtsuget har forsvunnet helt” som Torill Holmen i Saltstraumen melder eller at “vekten sakte, men sikkert går nedover” som Hilda Louise fra Steinkjer har erfart. 

Du kan selv sjekke våre nyeste kundeanmeldelser på metaburn.no hvis du er nysgjerrig på hvordan folk opplever produktet, etter å ha testet det selv. 

MetaBurn test

Den virkelig store testen på om produktet virker, er nemlig tilbakemeldingene fra de over 40 000 kundene våre som gjør dette til et av Nordens mest populære kosttilskudd. Hver dag gjør MetaBurn det lettere for tusenvis av mennesker å holde vekten – mange opplever at dette virkelig hjelper med kiloene som er tunge å bli kvitt.

En stor andel er også opptatt av dette er et helt naturlig slankeprodukt basert på sunne råvarer.   

Uten bivirkninger

Vi henter det beste fra naturen. Basert på tangplanten Wakame, som kan bidra til å øke fettforbrenning og dempe sultfølelse, består MetaBurn også av en spesiell kombinasjon med krom og camellia sinensis. Disse har dokumentert effekt på sultfølelse og fettforbrenning. 

MetaBurn blir spesielt effektivt fordi det gir kroppen daglige verdier med næringsstoffer for fettforbrenning og stabilt blodsukker. Dette kan gi en kickstart på vektnedgangen.

Siden produktet utelukkende inneholder naturlige virkestoffer skal det heller ikke gi noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med en lege om du er sensitiv for noen av innholdsstoffene.  

Pris og nytte

Den fulle MetaBurn effekten kommer bare når du gjør det til en vane å ta to kapsler hver eneste dag. Gode vaner er avgjørende for å ta vare på kroppen og gå ned i vekt – og det gjelder også for kosttilskudd.

Men slankemidler er ofte kostbare, så hva koster det egentlig å ta MetaBurn hver dag? Ved å kutte fordyrende mellomledd og sende pakken rett hjem i postkassen din, har vi presset prisen på MetaBurn til bare 199 kroner i måneden – eller cirka 6,5 kroner per dag. 

Et lite tips – hvis du tenker at dette vil du teste, kan du bestille i skjema under.

Og husk å gi oss i Vitamail en review av din første forsendelse. 

MetaBurn inneholder 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning.

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.