Hun er på vei ned fra 90 kg

Da Tuula var yngre veide hun bare 63 kilo. Men da vekten bikket 90 kilo var følelsen forferdelig, og hun visste ikke hva hun skulle gjøre.

Tuula spiste ganske normalt og var forholdsvis aktiv med trening, men med alderen var den overflødige vekten utrolig vanskelig å bli kvitt. Selv dramatiske slankekurer som 8:16-dietten, som består av fasting deler av døgnet, hjalp ikke.

En hjelpsom telefon  

– Da jeg var på mitt tyngste i februar i år, fikk jeg en telefon fra Metaburn. Da var jeg så misfornøyd med vekten min, så jeg takket ja til en forsendelse, forteller Tuula.

Nå har hun fått tre forsendelser med Metaburn, og er veldig fornøyd med resultatet så langt.

– Jeg tar kapslene en halvtime før frokost hver eneste dag og har virkelig merket effekten – det er ganske mye enklere å knyte skolissene, ler hun.

Lett nedgang

Hun har også mistet mye av dobbelthaken og kroppen føles generelt mye lettere.

Metaburn gir nemlig kroppen sunne, naturlige virkestoffer, som krom og Wakame, med dokumentert effekt på blodsukkernivå, søtsug og fettforbrenning

– Bare i løpet av den første forsendelsen med Metaburn gikk jeg ned, selv om jeg spiste ganske normalt, forteller Tuula og avslører at hun til og med har spist litt iskrem.

Overvekt kan velges bort

Men likevel vil hun understreke at det er hardt arbeid å gå ned i vekt:

– Det er viktig å forstå hvor alvorlig overvekt kan være for helsen, for å kunne gjøre de riktige valgene, sier Tuula. Derfor anbefaler hun også Metaburn til alle venner som ønsker å gjøre noe med vekten sin.

– Jeg håper jo de får de samme gode resultatene som jeg har fått!

Vil du også prøve Metaburn som hjelper med fettforbrenning og blodsukker, og motarbeider søtsug? Bestill din prøve her:

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.

*Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå. Vitamin B1, B2, B3 og B5 bidrar til normal energiomsetning. Wakameekstrakt bidrar til hjelp med vektkontroll, økt fettforbrenning og minsket søtsug. Camelia Sinensis støtter lipidmetabolisme.