Er slankepiller løsningen mot fedmen?

Slankepiller skal redusere sultfølelsen og gjøre at du får mindre lyst på noe søtt. Kan en pille være løsningen til dine iherdige forsøk på å gå ned i vekt?

Ferske tall viser at hele 70 prosent av alle nordmenn har en BMI høyt over normalen. 

Hvis du har havnet på denne siden har du sannsynligvis spurt deg selv gjentatte ganger hvordan du skal nå vektmålet ditt:

Du ønsker å gå ned i vekt!

Hvordan velge slankepiller?

Slankepiller har blitt svært populære, og det kan være vanskelig å vite hvilket produkt du skal velge. Det kan være lurt å snevre inn søket til anerkjente firma fra det norske markedet.

Dette bør du undersøke før du bestiller slankepiller:

  • Hva gjør de ulike ingrediensene?
  • Er de trygge å spise? 
  • Hva gjør de med kroppen din?
  • Er de godkjent etter GMP-standard (Good manufacturing practices)?
  • Fungerer de som de lover? Vil du gå ned i vekt?

Generelt er slankepiller et trygt alternativ for de aller fleste av oss og som hjelper deg ned i vekt. 

Men slankepiller er ikke for barn, gravide eller ammende.

Slankepiller kan gjøre det enklere å gå ned i vekt
En slankepille kan hjelpe deg langt på vei ved å redusere sultfølelsen

Kutt kalorier

Nasjonalt råd for ernæring har etter oppdrag fra Helsedirektoratet gitt ekspertuttalelser når det kommer til overvekt og slanking: spis sunt og variert, mosjoner og skap gode holdninger når det kommer til kropp og helse.

Mer effektiv enn trening, er likevel det å spise færre kalorier. Det gir aller størst effekt, og er for de fleste enklere å gjennomføre enn å øke fysisk aktivitet og trening. 

Dessuten sverger altså stadig flere av oss til slankepiller. For enkelte kan piller, ved siden av å gjøre sunne kostholdsgrep og øke energinivået, være en snarvei for å nå vektmålet raskere. 

Nå vektmålet ditt

Slankepiller kan bidra til å øke motivasjonen din for å nå vektmålet. Når 70 prosent av alle nordmenn har en BMI på godt over 25, betyr det at vekt er et vanskelig tema for mange.

Slankepiller er ikke en lettvint løsning som kurerer alt, men kan fungere som hjelp for å nå vektmålet.

Her kan du sjekke din BMI og finne ut om du er overvektig!

Slankepiller som virker

Det er flere ting du bør se etter når du skal velge riktig kosttilskudd. Noe av det som gjør slanking vanskelig, er gjerne det stadige tilbakevendende søtsuget.

Men krom har vist seg å ha dokumentert effekt på blodsukkernivået, noe som igjen kan bidra til å dempe søtsug. Det er viktig for å redusere lysten på sjokolade og andre søtsaker.

Se derfor gjerne etter et kosttilskudd som inneholder minst 100 μg krom

Les alt om karbohydrater og vekt!

En annen sentral ingrediens for å gå ned i vekt, er ekstrakt fra tangplanten wakame: Den bidrar til å påvirke fettmetabolismen og skal også kunne redusere appetitten. 

Ingredienser som er viktig for å gå ned i vekt
Sentrale ingredienser for å gå ned i vekt

Camellia sinesis er også spennende for å nå midjemålet: Planten har nemlig vist seg å hjelpe med vektkontroll og lindre metabolsk syndrom (høyt blodtrykk, overvekt og høyt kolesterol).  

Den stimulerer også fettnedbrytning og bidrar til å øke stoffskiftet. Men for å få effekt av denne planten, må du spise minimum 115 mg Camellia sinesis. Dette kan du lese mer om i denne studien.

Når vil jeg merke effekt?

Det er veldig individuelt når du merker effekt, men vi anbefaler deg å gå på produktet fra 4-6 måneder. God endringer skjer ikke over natten!

Kosttilskudd med dokumentert effekt 

To kapsler MetaBurn inneholder de viktigste ingrediensene du trenger for å gå ned i vekt: 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget.

Med MetaBurn i kroppen vil du merke at det blir lettere å spise mindre, og kanskje får du lyst til å begynne å trene igjen?

Det er Vitamail, en av Nordens ledende leverandører av kosttilskudd, som står bak MetaBurn. Vitamail er kåret til vinner av kundeserviceprisen «Best i Test» hele fire ganger, senest i kategorien Netthandel i 2020.

Alle Vitamail sine produkter produseres i Norge i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice). Produksjonen gjennomføres under streng kvalitetskontroll.

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.