Den enkle koden for å holde nyttårforsettene

Over halvparten av alle nyttårsforsetter ryker i løpet av de første månedene av nyåret. Så hva er egentlig den hemmelige koden for å lykkes? Det er enklere enn du tror.

I år har du virkelig bestemt deg. Du skal nå målene dine for 2022!

Men før du leser videre, spør deg selv:

  • Er nyttårsforsettet mitt eget, eller kommer det fra noen andre? 
  • Er nyttårsforsettet tydelig nok?
  • Har jeg laget en realistisk plan?

For å lykkes er det avgjørende at forsettene er spesifikke, målbare, oppnåelige, relevante og tidsbundet. 

Konkret

Du ønsker å gå ned i vekt. I stedet for å si: “Jeg vil gå ned i vekt”, bør du sette et konkret mål:

Hvor mange kilo ønsker jeg å gå ned? Og hvor raskt?

Du kan for eksempel ha som mål å gå ned tre kilo i løpet to måneder. Da gjør du nyttårsforsettet ditt målbart. 

Målbart 

Logg fremgangen din i en dagbok eller ved hjelp av en app på mobilen. Da blir det enklere å måle resultatene. 

Men uansett hva som er målene dine, er det viktig at de også er oppnåelige: 

Oppnåelig 

Du vil ned i vekt. Begynne å trene. Og slutte å snuse. Det er lov å lage seg hårete mål, men er det bra for motivasjonen din? Forsøk å dele opp målene slik at de blir gjennomførbare. Hvis ikke vil du bare bli frustrert!

Er det for eksempel realistisk å gå ned 10 kilo i løpet av januar? Eller kan du gjøre det samme i løpet av 3 måneder?
Ikke lag en altfor lang liste. Fokuser på noen få mål du er ekstra motivert for å lykkes med. Hvis du ikke har trent på et treningssenter på flere år, kan et delmål være å først tegne medlemskap på SATS? 

Så ta ett trinn om gangen med gode delmål som er oppnåelige. Da får du kjenne på den gode mestringsfølelsen ofte, og kan feire de små seirene. 

Aktuell

Spør deg selv hva nyttårsforsettet betyr for deg. Brenner du for ideen? Hvis det er et spontant påfunn, er sannsynlighet stor for at forsettet ikke vil holde så lenge. Men hvis du virkelig har tenkt lenge på at du ønsker å slanke deg, blir det enklere å mobilisere motivasjon. 

Tenk på hvordan dette vil være bra for deg, hvordan livet vil endres. 

“Endelig kommer jeg inn i favorittplagget! Jeg får mer energi!” 

Tidsbundet

Husk at det tar tid å endre vaner.  Gi deg selv tid til å gjøre de nye vanene faste. 

Hvis du ikke er vant til å løpe hver morgen, er det neppe en god idé å starte knallhardt med å jogge rett etter at du våkner hver dag. Du bør heller ha som mål å løpe én eller to ganger i uka. Og så når formen blir bedre, blir det også enklere å hoppe ut av sengen og rett i joggeskoene.

Gi den nye vanen god tid til å feste seg. 

NOEN SISTE TIPS

Del gjerne målene med familie og venner. Da blir det lettere å forplikte seg. Husk at det er lov å feile innimellom. Fikk du i deg et kakestykke for mye eller skippet treningen, er ikke slaget tapt. Bestem deg for å lære av det du gjorde feil – og kom deg tilbake på sporet!

Et godt hjelpemiddel er MetaBurn

Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, er MetaBurn hjelpemiddelet for å holde forsettet, med krom, grønn te, chili og wakameekstrakt. Dette er de viktigste ingrediensene for å dempe søtsug, opprettholde forbrenning og stabilisere blodsukkeret. 

MetaBurn inneholder 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget.

Med MetaBurn vil du merke at det blir enda lettere å holde nyttårsforsettet. 

Godt nytt år! 

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.