5 tips for å bli kvitt feriekiloene dine

Late feriedager gjør utvilsomt noe med vekta også. Her får du 5 gode tips til hvordan man kan gå ned i vekt etter ferien.

Du trenger ikke å ha dårlig samvittighet, det er lov å unne seg noen besøk på både restauranter og isboder når det er varmt og ferie. Men når du skal få bukt med kiloene igjen, kan du følge disse tipsene under.

Følg disse 5 helsetipsene etter ferien for å få en sunnere livsstil i høst.

1) LAG MATEN HJEMME

Forsøk å gjenoppta rutinen med å lage mat hjemme. Da får du bedre oversikt over hvor mange kalorier du får i deg. Dessuten får du trolig i deg mindre fett, natrium og sukker, noe som det ofte er mye av i maten ute.

2) FØR MATDAGBOK

Ta deg tid til å skrive ned det du spiser. Ja, hver eneste bit. Da blir det lettere å følge med på spisevanene dine, og holde oversikten. Det gjør nye endringer lettere å følge også. For det er lett å tenke at man spiser mindre enn man gjør. Kanskje du oppdager at det blir litt ekstra småspising som du ikke tenkte over?

3) HOLD DEG I AKTIVITET

Å være aktiv er ikke det eneste veien for å nå vektmålet, men det hjelper for å opprettholde en sunn livsstil. Ikke minst fordi du forbrenner noen kalorier. Forsøk å trene regelmessig, og sammen med et godt kosthold vil du ha stø kurs mot en bedre vekt. En treningsøkt trenger ikke å være flere timer lang, begynn med å bytte ut heisen med trappen.

4) DRIKK NOK VANN

Å drikke mye vann er det enkleste du kan gjøre for å gå ned i vekt. Vann fører blant annet til å redusere appetitten din. Ha med deg vann når du skal ut, og forsøk å drikke minst 6-8 glass hver dag, eller enda mer hvis du trener eller det er varmt ute.

5) UNNGÅ ULTRAPROSESSERT MAT

Du kan ha godt av å redusere ultraprosessert mat. Dette gjelder de fleste produkter som ikke lenger ligner på råvarene de kommer fra. De er billige, lettvinte og fristende. Men studier viser at kraftig bearbeidet mat er vanskeligere for kroppen vår å ta opp. Dessuten inneholder prosessert mat ofte mye tilsetningsstoffer, for at den skal holde seg lenger, smake bedre og se fristende ut. Dette bør du aller helst unngå. 

FÅ HJELP MED Å BLI KVITT FERIEKILOENE

I tillegg til tipsene over, så finnes det også kosttilskudd som kan gi deg bedre kontroll over sukkersuget. Eksempel på dette er MetaBurn. MetaBurn inneholder grønn te, chili, wakameekstrakt og krom. Wakame kan bidra til å opprettholde fettmetabolismen, og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar krom til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som igjen kan ha en effekt på sukkersuget.

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).