73 år og i mitt livs form

73 år gamle Helly har en lang karriere som ballettdanser bak seg, og hele livet har handlet om å holde seg i god fysisk form. Hun hadde alltid full kontroll over vekten sin. 

Men i voksen alder begynte kiloene å legge seg på steder hun ikke hadde hatt dem før.

– Det begynte med at jeg fikk problemer med ryggen, og ikke lenger klarte å holde meg like mye i bevegelse. Da begynte vekten min også å stige for første gang i livet, forteller Helly. 

Med høy alder er det også lettere å legge på seg, og Helly skjønte etter hvert at noen grep måtte gjøres for å komme tilbake til en vekt som hun kunne trives med.

– Jeg kom over noen artikler om et kosttilskudd som het MetaBurn på sosiale medier. Og jeg var selvfølgelig skeptisk. Men så tenkte jeg: Det skader jo ikke å prøve, sier Helly.

Vektnedgang nesten umiddelbart  

Allerede etter 3-4 måneder merket hun at skjørtene var løsere rundt midjen, og at jeans som hadde vært litt for trange, nesten skled av av hoftene.

– Jeg gikk ned 4-5 kg ganske raskt, sier en fornøyd Helly. Etter et par måneder merket hun at søtsuget var borte, og oppdaget også at huden begynte å se bedre ut. 

– Jeg begynte å føle meg mye mer opplagt, og fikk faktisk lyst til å løpe en tur hver morgen.  Da begynte kiloene virkelig å renne av, og i dag har jeg nådd min ideelle vekt. Det er jeg veldig stolt av, smiler hun. 

Holder formen vedlike

Helly har nå brukt MetaBurn i over to år, og føler definitivt at kosttilskuddet gjør det lettere å holde seg i form: 

– Men ikke alene. Jeg kaller det den hellige treenighet: MetaBurn, sunt kosthold og trening! Dette kommer jeg aldri til slutte med. Det er også lurt å være sosial og komme seg ut av huset på morgenen. Ikke bli sittende hjemme, anbefaler den tidligere ballettdanseren.  

Men vil hun også anbefale MetaBurn til andre? 
– Ja, prøv det! Du kan vinne mye. Jeg var også skeptisk til å begynne med, men la snart merke til hvor bra dette produktet fungerer for meg, sier Helly.

Hun har igjen fått fullstendig kontroll over vekten. 
Nå kan du selv prøve MetaBurn – bestill i skjemaet under!

MetaBurn inneholder 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og til å redusere appetitten, i tillegg til 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og kan også bidra til å redusere appetitten. I tillegg bidrar vitamin B3, B6 og B9 til normal energiomsetning. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget.

PRØV METABURN i 60 dager

50% rabatt – kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.