Slik går du ned i vekt på budsjett! 

Prisene i matbutikken stiger til værs. Fra før av var det allerede dyrt nok å fylle handlekurven med sunnere alternativer. Fastfood er som regel rimeligere. Vi har sett på hva du kan gjøre for å gå ned i vekt uten å sprenge budsjettet. 

Nedenfor får du 9 tips for å bli slankere samtidig som du holder lommeboka avkjølt. 

1. Det MÅ ikke koste flesk å trene. Skipp det dyreste medlemskapet på treningssentret hvis du uansett ikke utnytter det godt nok. Det finnes rimeligere alternativer på YouTube for eksempel. Her kan du finne fram til spillepister for armer, ben, mage og hele kroppen. 

Eler sjekk ut gratis treningsapper på mobilen. 

2. Legg en plan for måltidene. Du kan spare mye ved å planlegge måltidene. Gjør det enkelt. Finn fram favorittkokeboka og lag en måltidsplan. Hva har du allerede liggende i fryseboksen, og hva slags rester finnes i kjøleskapet? Bruk det du har for hånden. Hva med å koke en hjemmelaget grønnsaksuppe hvis du har myke grønnsaker liggende?

Benytt gjerne en notatbok for å holde oversikt over ukens måltider. Marker favorittrettene dine slik at du kan lage dem igjen. 

3. Ta et kosttilskudd for redusert appetitt. Å spise et kosttilskudd for å redusere appetitten kan være en effektiv måte å spare penger og ikke minst kalorier på. MetaBurn inneholder wakame som kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og redusere appetitten. Akkurat nå gir vi deg MetaBurn til 50% i to måneder. Du sparer kr 199! Scroll ned på siden for å få tilbudet.

kosttilskudd vekt

4. Lag maten selv. Lager du maten selv kan du holde øye med ingrediensene og størrelsen på porsjonene. Lag gjerne maten i en airfryer – da sparer du masse unødvendig fett for hvert måltid. Disse ligner på en frityrgryter, men du trenger ikke olje. Så får du som regel et sprøtt og deilig resultat. Perfekt for sunne middager!

5. Fyll på med vann. Dropp brus, da det bare gir deg tomme kalorier. Vann fra springen er gratis og bedre for deg. Kjøp en drikkeflaske som du kan fylle med vann gjennom hele dagen. Du kan også laste ned en gratis app og holde oversikt over hvor mye vann du drikker daglig. 

6. Handle smartere! Kjøp sesongvarer – da får du best uttrelling på frukt og grønt. Sjekk tilbudsavisene til butikkene for å finne de beste tilbudene. Kjøp billigprodukter i stedet for de dyreste merkevarene – disse har som regel samme kvalitet og næringsstoffer, og smaker vanligvis like bra. 

Handle i større volum slik at du får mer for pengene – og unngå impulskjøp. 

Har du ekstra tid – hvorfor ikke laste ned Too good to go-appen for å handle billig mat som enda er fersk? 

Last ned appen “Mattilbud”. Da får du tilbud fra alle matbutikkjedene på ett sted. 

7. Ta med lunsj. Lag ekstra porsjoner med middag og ta med deg en ekstra porsjon til lunsj dagen etter. På den måten blir du ikke fristet til å shoppe hurtigmat. Dessuten blir det lettere å spises sunnere – samtidig som du sparer penger. 

8. Spis mer protein. Proteiner er alfa omega når du skal ned i vekt da de gir deg en god metthetsfølelse og kan forhindre overspising. Gå for rimelige proteinkilder som egg, bønner og dypfryst kylling. Disse er både sunne og enkle å tilberede. 

9. Alltid sugen på noe godt? Det kan være mye å spare på å droppe søtsaker og snacks, men det kan være enklere sagt enn gjort. En måte å dempe søtsuget kan være å spise to kapsler MetaBurn daglig. Da får du i deg krom – som kan bidra til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, som kan påvirke søtsuget ditt. Akkurat nå får du MetaBurn til halv pris i 60 dager.

KROM ER NØKKELEN

Metaburn har blitt et bestselgende kosttilskudd for vektkontroll. Med Metaburn gir du kroppen 350 mg camellia sinesis som kan bidra til å hjelpe med vektkontroll, forbrenning og å redusere appetitten, samt 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame kan bidra til å påvirke fettmetabolismen og redusere appetitten. Krom bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, som kan ha en effekt på søtsuget.

Et stabilt blodsukkernivå kan gjøre det enklere å ha kontroll over både søtsug og vekt. Prøv det nå i to måneder.

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).